icon_search

  Nagyra értékeljük bizalmát és köszönjük, hogy tiszteletben tartja intézkedéseinket, melyekkel az Ön és munkatársaink, valamint a rendelt termékek biztonságát védhetjük. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy rendelését a lehető legbiztonságosabban szállítsuk ki. Betartjuk a legmagasabb szintű biztonsági előírásokat – a maszk viselésétől kezdve a fertőtlenítő használatán át a megfelelő távolság tartásáig.

  Amíg a jelenlegi helyzet engedi, rendelését az ajtajáig szállítjuk és a kártyás fizetés is lehetséges kiszállítónknál. A helyzet azonban bármikor megváltozhat a kiszállítási területek bármelyikén. Kérjük, folyamatosan kísérje figyelemmel ezt az oldalt, hogy időben értesüljön a változásokról!
  Hogy a jelenlegi helyzetet a legjobban kezelhessük együtt, szeretnénk, ha Ön is követné a lenti utasításokat.

  Fontos információk karanténban lévő vásáróinknak

  Annak érdekében, hogy megállítsuk a fertőzés terjedését, rendkívül fontos, hogy a rendelése során kövesse a lenti utasításokat. Szeretnénk a lehető legbiztonságosabban házhoz szállítani Önnek. Ennek érdekében, valamint hogy megóvjuk az Ön és kiszállító munkatársunk egészségét, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:
  • Jelezze nekünk rendelése során, hogy Ön karanténban van.
  • Rendelése során kérjük, az online fizetési móddal előre fizessen.
  • Kiszállítónk telefonon fogja keresni Önt, hogy egyeztethessenek az átvétel helyéről és idejéről. Így szeretnénk biztonságosan kiszállítani a rendelt termékeket.
  • A rendeléseket bevásárlótáskában szállítjuk ki.
  • Kiszállító munkatársunk egészségének és biztonságának megőrzése érdekében kérjük, a rendelése átvételének idején viseljen Ön is maszkot.
  Köszönjük, hogy követi utasításainkat Ön is segít, hogy a lehető legtöbb vásárlót szolgálhassuk ki.

  Aktuális korlátozások a kiszállítás során

   

  Szeretnénk a lehető legtöbb vásárló számára elérhetővé tenni az online bevásárlást, ezért úgy döntöttünk, hogy néhány korlátozást továbbra is érvényben tartunk. Így szeretnénk biztosítani, hogy szolgáltatásunk a lehető legbiztonságosabb legyen és minél több vásárlóhoz eljuthassunk. Továbbra is betartjuk a legszigorúbb biztonsági előírásokat: kiszállító munkatársaink maszkot viselnek, valamint a kezüket és a bankkártyaterminált is fertőtlenítik, illetve megfelelő távolságot tartanak.

   

  Maximalizáljuk a rendelési értékeket

   

  Hogy minél több vásárlónk igényeit kielégíthessük és megakadályozzuk a termékek felhalmozását, egy rendelésben maximum 80 kg-nyi terméket szállítunk ki. Ez körülbelül egy nagyobb családi bevásárlásnak felel meg. Amennyiben eléri a limitet, honlapunkon megjelenik egy figyelmeztető üzenet.

   

  Kérjük, ellenőrizze, hogy megfelelő telefonszámot adott meg a fiókjában

   

  Szeretnénk minimálisra csökkenteni a személyes érintkezést, így kiszállítónk telefonon fogja keresni Önt az átvétel előtt, hogy megbeszélhessék, ott hagyhatja-e rendelését az ajtaja előtt. Mostantól ugyanis újra az ajtajáig szállítunk. Telefonon arról is egyeztethetnek, ha valamelyik terméket nem szeretné átvenni.

   

  Minden rendelést bevásárlószatyrokban szállítunk

   

  Hogy óvjuk az Ön és kiszállítóink egészségét, a rendeléseket bevásárlótáskában szállítjuk ki. Így érintkezés nélkül ki tudjuk szállítani a rendelt termékeket.

   

  A korlátozások a 2020. 09. 16-án vagy azt követően leadott rendelésekre érvényesek.

  Miben segíthetünk?

  Hívja ügyfélszolgálatunkat minden nap 7 és 23 óra között! Örömmel válaszolunk kérdéseire.
  Kérjük, hívása előtt készítse elő rendelési számát és a gyorsabb ügyintézés érdekében válassza ki a 2-es menüpontot!