Karácsonyi játékok

Karácsonyi játékok

Karácsonyi ajándékok gyermekeknek: milyen játékot érdemes választani? 

A gyermekeket sokszor kortól függetlenül nehéz lenyűgözni karácsonykor. Ezért állítottunk össze egy listát a legnépszerűbb, időtálló játékokról, és 2020 legújabb játékairól, amelyekkel meglepheted őket karácsonykor. Összeállításunk segít, hogy megtaláld az ideális karácsonyi ajándékot a legkisebbektől a legnagyobbakig. Olvass tovább, és találd meg a legszuperebb karácsonyi ajándékot a gyerekeknek!

Karácsonyi ajándék a legkisebbeknek

Ha a legkisebbeknek keresel karácsonyi ajándékot, mindig tartsd be a játékokon feltüntetett ajánlott életkor megjelölést, hiszen karácsonykor is fő a biztonság! Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a játék könnyen tisztítható legyen.

 

Egy-két éves korú gyermeknek érdemes különféle készségfejlesztő  ajándékokat venni, karácsonyi ajándék gyanánt. Ilyenek a labdák, kirakó kockák, a nagy darabos puzzle. Vehetsz olyan ajándékot is, amellyel a felnőttek tevékenységeit utánozhatják, és így tanulhatnak, például gyermekeknek készült konyhai edényekkel. Az ilyen apró gyermekeket lenyűgözi, ha egy játék reagál a tevékenységükre, ezért elbűvölő választás lehetnek a hangszerek, billentyűs játékok.

A három-négy éves gyermekek már jobban használják mozgáskészségeiket, egyre több játékkal ismerkednek meg és egyre jobban megismerik az őket körülvevő világot. Válassz számukra karácsonyi ajándékot listánkból, és a karácsonyi összejövetel garantáltan vidám gyerekzsivajjal telik meg!

 

Ideális karácsonyi ajándék lehet:

  • húzható játékok
  • ülő játékok
  • egyensúlyozó játékok
  • építőjátékok
  • foglalkoztató füzetek
  • fa logikai játékok
  • memóriajátékok

 

Karácsonyi ajándékok kisfiúknak

Neked szól ez az összefoglaló, ha kisfiúk számára keresel karácsonyi ajándékot! Böngészd ajánlatainkat és találd meg a legjobb ajándékot, legyen szó az örök klasszikusokról, vagy 2020 nagy kedvenceiről! Kisfiúknak szóló Tesco karácsonyi ajándékokat itt találod.

 

4-6 éves kisfiúk

Óvodás korú kisfiúk számára az interaktív játékok a legjobb választás karácsonykor. Időtálló és fantasztikus választás fiúknak az akcióhősöket ábrázoló figurák mellett a közlekedés tematikájú játékok: autó, garázsok, vasútállomás. Válassz játékautót, és szerezz örömet kisfiadnak!

Egy bonyolultabb kirakós, vagy az építőjátékok is nagy örömet tudnak szerezni karácsonykor!

 

7-10 éves kisfiúk

Ennyi idősen észrevétlen fejlesztheted a gyermekek logikai képességeit megfelelő játékokkal: a legjobb eszközök erre a társasjátékok, tudományos laboratóriumra emlékeztető játékok, kreatív alkotókészletek, amelyek mind szuper karácsonyi ajándékok lehetnek!

 

11-12 éves kisfiúk

Nagyobbacska fiúgyermekeknek válassz megunhatatlan játékokat! Ennyi idősen már rengeteg kreatív, szórakoztató társasjáték közül választhatsz, vagy akár a számítógépes játékokból is találhatsz olyat, amellyel szívesen játszik ez a korosztály. Ha szeretnéd karácsonykor is megmozgatni gyermekedet, ajándékozd neki a nagy összegubancolódás játékát, a Twistert!

 

 

Legújabb karácsonyi ajándékötletek

Tekintsük át az idei év legkedvencebb játékait is!

A dinós játékok népszerűsége töretlen, így nem véletlen, hogy a dinók idén is helyet kaptak a legkedveltebb Tesco karácsonyi ajándékok listáján. Ajándékozz dínó rajongó kisfiadnak dinoszaurus játékot, hogy igazán nagy legyen az öröm karácsonykor.

 

Nagyon kedvelt játék az elmúlt időben az X-Shot fegyverkészlet, amely puha szivacslövedékekkel veszélytelen szórakozást nyújt a fiatal fiúk számára. Nem hiába kedvelik ennyire a gyerekek!

 

Maradnál a klasszikus játékoknál? Szuper karácsonyi ajándékötlet még a LEGO is, mely időtálló, mégis folyamatosan megújul és a fiatalabb korosztályoknak is tengernyi szórakozást nyújt.

 

Legjobb karácsonyi ajánlatok

Az idei karácsonyi szezon legjobb ajánlataira vágysz? Szerezd be remek áron gyermekeid karácsonyi ajándékait, kövesd javaslatainkat és tanácsainkat.

 

Keresd a LEGO City sorozat bizonyos szettjeit, mint például a LEGO üldözés a főúton szettet, vagy a LEGO City tűzoltás a hamburgeresnél szettet kisfids számára.

 

Társasjátékokból is lenyűgöző választékkal várunk:

 

  • Egy játék, ami megmozgat: válaszd a Twistert!

 

  • Egy játék, amiben elfoglalhatsz földrészeket: a Rizikót nektek találták ki.

 

  • Ha pedig nyomozásra adnátok a fejeteket, válaszd az rejtélyek játékát, a Cluedo-t.

 

Ezek a társasjátékok akár felnőttek számára is élvezetesek és kihívást jelentenek, így a karácsonyi összejövetelen egyből ki is próbálhatjátok őket.

 

Karácsonyi ajándékok lányoknak

Most pedig térjünk át a lányoknak szóló karácsonyi ajándék ötleteinkre, nézzük, nekik milyen játékokkal kedveskedhetsz nekik a karácsonyfa alatt. Lányoknak szóló kedves Tesco karácsonyi ajándékokért kattints!

 

4-6 éves kislányok

Ahogy említettük, az interaktív, a gyermekekre reagáló játékok szuper ajándékok az óvodás korú kisgyermekek számára. Kislányokat meglephetsz karácsonykor művészeti kellékekkel, színesceruzákkal, zsírkrétákkal, vízfesték készlettel. A képeskönyvekben is nagyon jól el tudnak mélyedni a kislányok!

 

Választhatsz számukra az aktuálisan kedvenc mesefilm-hősükkel ellátott tárgyakat is: az idén nagy kedvenc Jégvarázs mesefilmből plüssfigurák, ágyneműhuzat, bögre, vagy akár Elsa jelmeze szerezhet hatalmas meglepetést a kislányoknak!

 

 7-10 éves kislányok

A kisiskolás lányoknak is tökéletesek az olyan játékok, amelyek lefoglalják, észrevétlenül fejlesztik gondolkodását és képességeit. Ha a kislányod szeret tornázni, táncolni, ajándékozz neki a kedvenc sportjához kapcsolódó ruhákat, felszereléseket. Ajándékozz neki korcsolyát, rollert, ugrókötelet, és akár próbáljátok is ki ezeket együtt, karácsonykor! A kreatív ajándékok is kedves karácsonyi meglepetések lehetnek: egy színesceruza készlet, kifestő könyv hatalmas örömet tudnak okozni!

 

11-12 éves kislányok

Nagyobbacska lányoknak szép karácsonyi ajándék, ha ékszereket, hajdíszeket ajándékozol számára, amennyiben szívesen visel ilyesmiket, de egy-egy csinos ruhadarabnak is bizonyára nagyon örülnek majd. Választhatsz karácsonyi ajándékcsomagot is: egy szép dobozt tölts meg apró ajándékokkal, amelyek nagy örömet okoznak majd neki. Meglepheted őket egy szuper regénnyel, amelybe belemélyedhet.

Legújabb karácsonyi ötletek

A már-már klasszikusnak számító Barbie baba 2020-ban is nagy kedvencnek számít a kislányok körében.  Számtalan inspiráló készlet közül választhatsz a divat és a karrierek témakörében, de városi terepjárót és klubházat is találhatsz, amelyekkel mind nagy meglepetést okozhatsz kislányodnak karácsonykor.

 

Ha a kislányod kedvence a Jégvarázs mesefilm, lepd meg őt a meséből származó babákkal! Anna vagy Elsa mini, illetve világítós kiadásai várják, hogy a kislányok ajándékai lehessenek a karácsonyfa alatt! Emellett LEGO játékok is készültek a Jégvarázs mesefilmből, amik szintén csodás karácsonyi ajándékok lehetnek kislányoknak!

 

A L.O.L Surprise! mini baba is népszerű karácsonyi ajándék lányoknak idén.

Legjobb ajánlatok

Kislányod már önjelölt fodrász ilyen fiatalon is? Varázslatos karácsonyi ajándék lehet számára a népszerű Jégvarázs filmből származó fodrász babafej, amin gyakorolhatja és tökélyre feljesztheti fodrász tehetségét!

 

Keresd a Gilma Girlz téli hercegnő szettjét szuper áron és ajándékozz divatos babákat kislányodnak karácsonykor, vagy lepd meg őt a LOL miniháziállatokkal!

Legjobb karácsonyi ajándékötletek, amit meg is tudsz rendelni

Tedd egyszerűbbé az ajándékok beszerzését a Tesco Online Bevásárlás segítségével! A karácsonyi bevásárláshoz nem kell elhagynod a lakás melegét és még a sorban állást is könnyedén elkerülheted, hiszen pár kattintással online is megvásárolhatod a legjobb játékokat a fa alá.

Szerezd be online a kreatív karácsonyi ajándékokat:

 

Hogyan nyűgözd le a hamarosan tinédzserré cseperedő gyermekeid karácsonykor?

Nagyobbacska gyermekeid biztosan örömmel fogadják majd, ha Monopoly társasjátékkal leped meg őket karácsonykor. Ebben a klasszikus ingatlankereskedelmi társasjátékban okos döntésekre éppúgy szükséged lesz, mint a szerencsére! Ha pedig más társasjátékot ajándékoznál, nézz körül a Tesco kínálatában.

Biztosan nem lősz félre, ha gyermeked kedvenc számítógépes játékának, vagy videójátékának legújabb kiadásával leped meg karácsonykor, vagy ha kedvenc filmjéhez, sorozatához kapcsolódóan választasz neki meglepetést.

Tipp: Nem csak gyermekeknek, hanem felnőtteknek, kollégáknak, közeli jó barátoknak keresel karácsonyi meglepetés-ötleteket? Nézd végig a Tesco karácsonyi ajándékok széles választékát, vagy inspirálódj karácsonyi ajándékötlet összeállításunkból. A Tescóval minden korosztály számára megtalálod a tökéletes, kedves vagy éppen praktikus karácsonyi ajándékot.
Hogy tetszett Önnek az oldal?