Karácsonyi ajándékok gyermekeknek: milyen játékot érdemes választani?
Karácsonyi ajándékok gyermekeknek: milyen játékot érdemes választani?

Karácsonyi ajándékok gyermekeknek: milyen játékot érdemes választani?

A gyermekeket sokszor kortól függetlenül nehéz lenyűgözni. Ezért állítottunk össze egy listát a legnépszerűbb, időtálló játékokról, és 2019 legújabb játékairól, amelyekkel meglepheted őket karácsonykor. Olvass tovább, és találd meg a legszuperebb karácsonyi ajándékot a gyerekeknek!

 

Tartalomjegyzék:

→ Karácsonyi ajándék a legkisebbeknek

→Karácsonyi ajándékok kisfiúknak

→Legújabb ötletek

→ Legjobb ajánlatok

→Karácsonyi ajándékok lányoknak

→Legjobb ajándékötletek, amit meg is tudsz rendelni

→Hogyan nyűgözd le a hamarosan tinédzserré cseperedő gyermekeid?

 

Legjobb ajándékötletek, amit meg is tudsz rendelni

Tedd egyszerűbbé az ajándékok beszerzését a Tesco Online Bevásárlás segítségével! A karácsonyi bevásárláshoz nem kell elhagynod a lakás melegét és még a sorban állást is könnyedén elkerülheted, hiszen pár kattintással online is megvásárolhatod a legjobb játékokat a fa alá.

 

Tovább olvasok

Még több különleges ajánlat katalógusainkban

Még több különleges ajánlat katalógusainkban

Kövesd legújabb ajánlatainkat, hogy semmiről ne maradhass le, és nézd meg friss katalógusainkat!
Kövesd legújabb ajánlatainkat, hogy semmiről ne maradhass le, és nézd meg friss katalógusainkat!
Tesco

Minden szállítási időpont elfogyott karácsonyra?

Minden szállítási időpont elfogyott karácsonyra?

Rendeljen online és vegye át rendelését Átvételi Pontjaink egyikén!
Rendeljen online és vegye át rendelését Átvételi Pontjaink egyikén!
Tesco

Karácsonyi ajándék a legkisebbeknek

xmas2019_text_editor_image

Ha a legkisebbeknek keresel karácsonyi ajándékot, mindig tartsd be a játékokon feltűntetett ajánlott életkor megjelölést, fő a biztonság! Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a játék könnyen tisztítható legyen.

Egy-két éves korú gyermeknek olyan ajándékot érdemes venni, amellyel fejleszthetik különféle képességeiket. Ilyenek a labdák, kirakó kockák, a nagy darabos puzzle. Vehetsz olyan ajándékot is, amellyel a felnőttek tevékenységeit utánozhatják, és így tanulhatnak, például gyermekeknek készült konyhai edényekkel. Az ilyen apró gyermekeket lenyűgözi, ha egy játék reagál a tevékenységükre, ezért elbűvölő választás lehetnek a hangszerek, billentyűs játékok.

A három-négy éves gyermekek már jobban használják mozgáskészségeiket, egyre több játékkal ismerkednek meg és egyre jobban megismerik az őket körülvevő világot. Válassz számukra karácsonyi ajándékot listánkból, és a karácsonyi összejövetel garantáltan vidám gyerekzsivajjal telik meg!

Ideális karácsonyi ajándék lehet:

  • húzható játékok
  • ülő játékok
  • egyensúlyozó játékok
  • építőjátékok
  • foglalkoztató füzetek
  • fa logikai játékok
  • memóriajátékok

 

Karácsonyi ajándékok kisfiúknak

xmas2019_text_editor_image

Neked szól ez az összefoglaló, ha kisfiúk számára keresel karácsonyi ajándékot! Böngészd ajánlatainkat és találd meg a legjobb ajándékot, legyen szó az örök klasszikusokról, vagy 2019 nagy kedvenceiről!

4-6 éves kisfiúk

Óvodás korú kisfiúk számára az interaktív játékok a legjobb választás karácsonykor. Időtálló és fantasztikus választás fiúknak az akcióhősöket ábrázoló figurák mellett a közlekedés tematikájú játékok: autó, garázsok, vasútállomás. Válaszd a Mancs Őrjárat különleges játékait, lepd meg kisfiadat tűzoltóautóval, megfigyelőtoronnyal vagy átalakítható járművel.

Egy bonyolultabb kirakós, vagy az építőjátékok is nagy örömet tudnak szerezni karácsonykor!

 

7-10 éves kisfiúk

Ennyi idősen észrevétlen fejlesztheted a gyermekek logikai képességeit megfelelő játékokkal: a legjobb eszközök erre a társasjátékok, tudományos laboratóriumra emlékeztető játékok, kreatív alkotókészletek.

 

11-12 éves kisfiúk

Nagyobbacska fiúgyermekeknek válassz megunhatatlan játékokat! Ennyi idősen már rengeteg kreatív, szórakoztató társasjáték közül választhatsz, vagy akár a számítógépes játékokból is találhatsz olyat, amellyel szívesen játszik ez a korosztály. Ha szeretnéd karácsonykor is megmozgatni gyermekedet, ajándékozd neki a nagy összegubancolódás játékát, a Twistert!

Legújabb ötletek

Tekintsük át az idei év legkedvencebb játékait is!

Kisfiúk nagy vágya idén a Mancs Őrjárat rendőrségi cirkálójárműve, amelyet beszerezhetsz a Tescótól is, ajándékozd a népszerű mese hőseinek járművét idén karácsonykor!

Ha a kisfiad Monster Jam rajongó, jó hírünk van: a szörnyautók méretarányos modelljei elérhetőek a Tescónál akár szettben is.

Nagyon kedvelt játák az elmúlt időben az X-Shot fegyverkészlet, amely puha szivacslövedékekkel veszélytelen szórakozást nyújt a fiatal fiúk számára. Nem hiába kedvelik ennyire a gyerekek!

Maradnál a klasszikus játékoknál? Szuper karácsonyi ajándékötlet a LEGO, mely időtálló, mégis folyamatosan megújul és a fiatalabb korosztályoknak is tengernyi szórakozást nyújt.

 

Legjobb ajánlatok

Az idei karácsonyi szezon legjobb ajánlataira vágysz? Szerezd be remek áron gyermekeid karácsonyi ajándékait, kövesd javaslatainkat.

Keresd a LEGO City sorozat bizonyos szettjeit, mint például a LEGO üldözés a főúton szettet, vagy a LEGO City tűzoltás a hamburgeresnél szettet kisfiad számára.

 

Társasjátékokból is lenyűgöző választékkal várunk! Keresd az örök klasszikus Jenga társasjátékot, vagy a rejtélyek játékát, a Cluedo-t, és varázsolj vidám kacagást a karácsonyfa alá! Ezek a társasjátékok akár felnőttek számára is élvezetesek és kihívást jelentenek, így a karácsonyi összejövetelen egyből ki is próbálhatjátok őket.

 

Karácsonyi ajándékok lányoknak

xmas2019_text_editor_image

Most pedig térjünk át a lányoknak szóló karácsonyi ajándék ötleteinkre, nézzük, milyen játékokkal kedveskedhetsz nekik a karácsonyfa alatt.

4-6 éves kislányok

Ahogy említettük, az interaktív, a gyermekekre reagáló játékok szuper ajándékok az óvodás korú kisgyermekek számára. Kislányokat meglephetsz karácsonykor művészeti kellékekkel, színesceruzákkal, zsírkrétákkal, vízfesték készlettel. A képeskönyvekben is nagyon jól el tudnak mélyedni a kislányok!

Választhatsz számukra az aktuálisan kedvenc mesefilm-hősükkel ellátott tárgyakat is: az idén nagy kedvenc Jégvarázs mesefilmből plüssfigurák, ágyneműhuzat, bögre, vagy akár Elsa jelmeze szerezhet hatalmas meglepetést a kislányoknak!

 

 7-10 éves kislányok

A kisiskolás lányoknak is tökéletesek az olyan játékok, amelyek lefoglalják, észrevétlenül fejlesztik gondolkodását és képességeit. Ha a kislányod szeret tornázni, táncolni, ajándékozz neki a kedvenc sportjához kapcsolódó ruhákat, felszereléseket. Ajándékozz neki korcsolyát, rollert, ugrókötelet, és akár próbáljátok is ki ezeket együtt, karácsonykor!

 

11-12 éves kislányok

Nagyobbacska lányoknak szép karácsonyi ajándék, ha ékszereket, hajdíszeket ajándékozol számára, amennyiben szívesen visel ilyesmiket, de egy-egy csinos ruhadarabnak is bizonyára nagyon örülnek majd. Meglepheted őket egy szuper regénnyel, amelybe belemélyedhet, vagy kreatív készletekkel, ha gyermeked szeret olvasni.

 

Legújabb ötletek

xmas2019_text_editor_image

A már-már klasszikusnak számító Barbie baba 2019-ben is nagy kedvencnek számít a kislányok körében.  Számtalan inspiráló készlet közül választhatsz a divat és a karrierek témakörében, de városi terepjárót és klubházat is találhatsz, amelyekkel mind nagy meglepetést okozhatsz kislányodnak karácsonykor.Választhatod a havonta megjelenő Barbie gyermekeknek szóló magazint is, így hónapról hónapra is meglepheted kislányodat!

Ha a kislányod kedvence a Jégvarázs mesefilm, lepd meg őt a meséből származó kiegészítőkkel, babákkal! Anna vagy Elsa mini, illetve világítós kiadásai várják, hogy a kisányok ajándékai lehessenek a karácsonyfa alatt! Emellett LEGO játékok is készültek a Jégvarázs mesefilmből, amik szintén csodás karácsonyi ajándékok lehetnek kislányoknak!

 

Legjobb ajánlatok

Kislányod már önjelölt fodrász ilyen fiatalon is? Varázslatos ajándék lehet számára a népszerű Jégvarázs filmből származó fodrászbabafej, amin gyakorolhatja és tökélyre feljesztheti fodrász tehetségét!

 

Keresd a Gilma Girlz téli hercegnő szettjét szuper áron és ajándékozz divatos babákat kislányodnak karácsonykor, vagy lepd meg őt a LOL miniháziállatokkal!

 

Legjobb ajándékötletek, amit meg is tudsz rendelni

Tedd egyszerűbbé az ajándékok beszerzését a Tesco Online Bevásárlás segítségével! A karácsonyi bevásárláshoz nem kell elhagynod a lakás melegét és még a sorban állást is könnyedén elkerülheted, hiszen pár kattintással online is megvásárolhatod a legjobb játékokat a fa alá.

 

Hogyan nyűgözd le a hamarosan tinédzserré cseperedő gyermekeid?

xmas2019_text_editor_image

Nagyobbacska gyermekeid biztosan örömmel fogadják majd, ha Monopoly társasjátékkal leped meg őket. Ebben a klasszikus ingatlankereskedelmi társasjátékban okos döntésekre éppúgy szükséged lesz, mint a szerencsére!

Biztosan nem lősz félre, ha gyermeked kedvenc számítógépes játékának, vagy videójátékának legújabb kiadásával leped meg karácsonykor, vagy ha kedvenc filmjéhez, sorozatához kapcsolódóan választasz neki meglepetést.

Inspirációra vágysz?

Tudjuk, hogy a rengeteg recept és ötlet mellett olykor szükséged lehet egy kis inspirációra. Nézd meg receptjeinket és DIY tippjeinket, hogy idén valami újat alkothass!
  • Receptek
  • Ötletek

Friss ajánlatok minden héten