Édesítse meg a húsvétot
Édesítse meg a húsvétot

Édesítse meg a húsvétot

Tudod már, hogy milyen édességekkel készülsz a locsolóknak Húsvéthétfőn? Gyere és nézd meg ötleteinket, mert most összegyűjtöttük, hogy minek örülnének a locsolók a hímestojásokon kívül, akár kicsik, akár nagyok.

Húsvéti édességek: meglepetés a locsolóknak

Szabad-e locsolni…? Pár napon belül mindenhonnan a locsolók verseit fogjuk hallani! Tudod már, hogy milyen édességekkel készülsz Húsvéthétfőn?  Hadd mutassunk pár ötletet a vendégvárásra!

 

Ne hagyd ki

Húsvéti édességek: mit adjunk a locsolóknak?

Rendelj édességet és játékokat az otthonod kényelméből

Húsvéti tojáskeresés

 

 

Olvass tovább

Válaszd ki kedvenceidet

Az ajánlat érvényes2020.10.30.A Tesco online bevásárlásra szóló ajánlat a következő időpontig kiszállított termékekre érvényes 2020.10.30.
Online vásárlás
h n ó p mp
Kinder meglepetés 20 g
Kinder meglepetés
  209 Ft/db
Hozzáadás Hozzáadva bevásárlólista
Hozzáadás
1 / 3

Húsvéti édességek: mit adjunk a locsolóknak?

A legtöbb családnál rengeteg csokitojás, csokinyuszi és más édesség is akad húsvétkor. Néhol szokás egyéb ajándékokkal is megörvendeztetni a locsolókat, de a legkedvesebb locsolóknak valami különleges jár! Egy apró ajándék bizonyára örömmel tölti majd el őket.

Olvass tovább

Még több különleges ajánlat katalógusainkban

Még több különleges ajánlat katalógusainkban

Ki ne szeretne kedvező árakon bevásárolni húsvétra? Kövesd legújabb ajánlatainkat, hogy semmiről ne maradhass le, és nézd meg friss katalógusainkat!
Ki ne szeretne kedvező árakon bevásárolni húsvétra? Kövesd legújabb ajánlatainkat, hogy semmiről ne maradhass le, és nézd meg friss katalógusainkat!
Tesco

Mit kapnak leggyakrabban ajándékba a locsolók húsvétkor?

xmas2019_text_editor_image

 1. Csokitojást, csokinyuszit és más csokifigurákat húsvéti köntösben
 2. Csokoládétojást Kinder Meglepetéssel
 3. Nyalókát, bonbonokat, rágót
 4. Csokoládé szeletet és apró csokoládé-dobozokat
 5. Kekszeket és nápolyikat
 6. Apró ajándékokat (például Lego-t)
 7. Gyümölcsöt, magokat, házi készítésű süteményeket
 8. Nagy csokoládétojásokat, amelyeket díszdobozba csomagolnak
 9. Húsvéti motívumokkal díszített ruhákat, színesceruzákat, matricákat vagy más apró ajándékokat
 10. Színes szalagokat a húsvéti kosárkákba, amelyek közül minden színnek más jelentése van!
 11. Aprópénzt

 

Tudtad…?

Úgy illik, hogy a locsolók délelőtt érkeznek. A délutni látogatás már udvariatlanságnak számít, és ilyenkor hideg vizes zuhannyal jutalmazzák a lustaságukat!

Húsvéti tojáskeresés

A húsvéti tojáskeresés a húsvéti hagyományok elengedhetetlen része. Hogyan zajlik egy  ilyen tojásvadászat? A játék nagyon egyszerű, ám  annál izgalmasabb! A szülők általában eldugják a húsvéti tojásokat a kertben vagy a lakásban, a gyerekek feladata pedig, hogy megkeressék őket! Ti is készültök húsvéti tojáskereséssel idén? Ha egy igazán nagy durranást szeretnél, rendezhetsz egy egész napos kincskeresést is. Ha nem szeretnél lemaradni a délelőtti locsolkodásról, délután is folyhat a móka.

xmas2019_text_editor_image

Mire lesz szükség a tojáskereséshez? Egy Kinder Meglepetés tojásra vagy bármilyen tojásra, ami üreges, és egy apró meglepetést tartogat. Emellett egy papírra rajzolhatsz egy térképet is a kertről, házról vagy az utcáról. Végezetül pedig szükséged van egy szütyőre vagy kosárkára, amelyben elrejtheted a csokoládé kincseket. Rejtsd el a kincseket, és jelöld meg a helyüket a térképen! A térképet akár egy csokitojásba is elrejtheted, ha követed a lépéseket:

 1. Óvatosan fejtsd le a Kinder Tojás csomagolását. Igyekezz ne szétszakítani a borítást! Szükséged lesz rá a későbbiekben.
 2. Finoman válaszd ketté a csokoládét. A trükk az, hogy ellentétes oldalról nyomd meg az illesztésnél, ahol a két fél tojás érintkezik. Akár egy kést is használhatsz erre a célra.
 3. Távolítsd el a játékot a tojás belsejéből, és a helyére rakd a térképet!
 4. Melegítsd meg egy picit a tojás illesztését, például egy öngyújtóval, és nyomd össze a két felét. Tartsd össze egy pillanatig, amíg a csokoládé megkeményedik.
 5. Egy szalvétával törölgesd le az ujjlenyomatokat, és csomagold vissza a tojást az eredeti papírjába!
 6. Így minden készen áll a húsvéti kincskereséshez!

 

 

Inspirációra vágysz?

Tudjuk, hogy a rengeteg recept és ötlet mellett olykor szükség lehet egy kis inspirációra. Nézd meg receptjeinket és DIY tippjeinket, hogy idén valami újat alkothass!
 • Receptek
 • Ötletek