Hozzávalók
1 csomag vaníliás cukor
1 mk vaj
1 mk tejszín
1 kanál porcukor
½ tábla étcsokoládé
50 dkg háztartási keksz
2 kanál narancslé
1 csomag kókuszreszelék
1 mk rum aroma
10 dkg dió
1 kanál baracklekvár
15 dkg sárgabarack (aszalt)
Leírás
A kekszet finomra daráljuk, a diót kicsit durvábbra. Az aszalt sárgabarackot apróra vágjuk és beáztatjuk a gyümölcslébe. Ha megpuhult, minden hozzávalót egy tálban jó alaposan összedolgozunk. Ha nem akar összeállni, akkor mehet bele még egy kanál gyümölcslé. Azután kézzel golyókat formázunk belőle és egy tálcára pakolva a hűtőbe tesszük, pár órára. Ha megdermedt, a csokit megolvasztjuk a vajjal és a tejszínnel, belemártjuk a golyókat (fogpiszkálóval, vagy villával), majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4