Receptek Főételek Hal Zöldspárgás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet őrölt szerecsendió
40 dkg spárga
80 dkg Pangasius filé

Leírás

A spárgákat feldaraboljuk és megpároljuk őket, egy párolóedényben. A halat kockára vágjuk és vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a spárgát és fűszerezzük. Kis idő elteltével, megszórjuk liszttel és felengedjük alaplével, valamint fehérborral, majd kiforraljuk. Kevés tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4