Receptek Főételek Hal Zöldspárgás halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 dkg liszt
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 dl tejszín
1 csipet fehérbors
1 csipet szerecsendió
40 dkg spárga
80 dkg Pangasius filé
Leírás
A spárgákat feldaraboljuk és megpároljuk őket, egy párolóedényben. A halat kockára vágjuk és vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a spárgát és fűszerezzük. Kis idő elteltével, megszórjuk liszttel és felengedjük alaplével, valamint fehérborral, majd kiforraljuk. Kevés tejszínnel dúsítjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4