Receptek Levesek Zöldségleves májgombóccal

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1,5 kanál liszt

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 dl tejszín

1 darab hagyma

2 kanál zsír (vagy olaj)

40 dkg vegyes zöldség

1 darab fehérrépa

1 csipet ételízesítő

2 darab répa

15 dkg májgombóc (fagyasztott)

Leírás

A sárga- és fehérrépát karikára vágjuk, a karalábét pedig hasábokra, majd a zsíron kicsit megpirítjuk őket. Amikor kezd színe lenni, rátesszük a lisztet és még a tűz fölött, belekeverjük és felöntjük vízzel. Beletesszük az ételízesítőt, sózzuk és visszatesszük főni. A friss zöldségeket, forrás után beletesszük, a májgombócot viszont, csak mielőtt elkészül a leves (a főzési idő szükséglettől függő sorrendben). Tejszínnel dúsítva tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4