Receptek Levesek Zöldségkrémleves

Hozzávalók

3 darab burgonya

4 darab sárgarépa

1 csokor petrezselyem (nagy csokor)

2 darab babérlevél

2 darab fehérrépa

4 darab póréhagyma

1 darab paradicsomkonzerv

Leírás

Mindent megtisztítunk, felvagdalunk. Egy nagy fazékban kevés vajat olvasztunk, néhány percig dinszteljük rajta a zöldségeket. Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk és addig főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak. (Kuktában készül el a leggyorsabban.) Összeturmixoljuk vagy átpaszírozzuk. Átforraljuk újra, ízesíthetjük még sóval, borssal, szerecsendióval. Sűrűnek, nehezen folyónak kell lennie. Magában is finom, de tehetünk a tányérba egy-két evőkanál tejfölt vagy sült hagymát. Tetszőlegesen hozzáadható még: fél fej káposzta 2 fej vöröshagyma 3 karalábé

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4