Receptek Főételek Hal Zöldséges-tormás lazacszeletek
Hozzávalók
50 g Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
100 g vöröshagyma
200 g vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
500 g torma (reszelt)
100 ml citromlé
1 csokor petrezselyemzöld
300 ml fehérbor
500 g vegyes zöldség (sárgarépa, fehérrépa, zeller)
2 darab babérlevél
0,8 kg lazac (filé)
Leírás
A vegyes zöldséget megtisztítjuk, vékony metéltre vágjuk. A szeletelt vöröshagymát vajban, üvegesre pároljuk. A metélt zöldséget, sós, fűszeres vízben, félpuhára főzzük. Tepsibe tesszük a vajban puhított hagymát, erre helyezzük a besózott halszeleteket. Beborítjuk a félig főtt zöldségekkel és megszórjuk a reszelt tormával. A fehérborral felengedjük, majd fóliával betakarjuk és sütőben kipároljuk. Amikor elkészült, citromlével ízesítjük. Finomra vágott petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4