Receptek Főételek Hal Zöldséges harcsadarabok
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg liszt
5 dl tej
15 dkg vaj
1 darab citrom leve
2 dl tejszín
1 csipet fehérbors
15 dkg zöldborsó
1 csipet ételízesítő
15 dkg brokkoli
60 dkg harcsa filé
Leírás
A zöldborsót és a brokkolit külön-külön, sós, forró vízben forrázzuk le, úgy, hogy megpuhuljon. Készítsünk egy világos, vajas rántást, amit forró tejjel engedünk fel. Forraljuk ki, majd rakjuk bele a kockára vágott halat, és 3-5 percig forraljuk. Adjuk hozzá a zöldségeket, és forraljuk össze, majd tejszínnel fejezzük be.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4