Receptek Levesek Zöldséges borsóleves

Hozzávalók

250 g borsó (éjszakára vízbe áztatva)

2 szál répa

1 szál petrezselyem

1 fej hagyma

2 gerezd fokhagyma

1 kanál olaj

1 l víz (vagy levesalap)

1 adag majoranna

1 adag babérlevél

1 adag kakukkfű

1 adag petrezselyemzöld

1 adag napraforgómag

2 csipet

Elkészítés

1

Vágjuk kockára a hagymát, a répát és a petrezselymet pedig karikákra.

2

Pirítsuk meg a hagymát egy kis olajon, majd adjuk hozzá a répát és a petrezselymet is.

3

Adjuk hozzá a borsót, a fokhagymát, a babérlevelet és öntsük rá a vizet vagy a levesalapot.

4

Főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.

5

Pirítsuk meg a napraforgómagokat.

6

Ízesítsük a levest sóval, majorannával, kakukkfűvel.

7

Díszítsük napraforgómagokkal és petrezselyemzölddel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4