Receptek Előételek Hideg előételek Zöldhagymás-tojáskrémes sajttekercs

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás (főtt)
25 dkg trappista sajt (trappista, edami)
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál majonéz
2 szál újhagyma
bacon szalonna
1 kanál krémsajt (tubusos)

Leírás

A szeletelt sajtokat kiterítjük egymás mellé és betöltjük a következő töltelékkel: A zöldhagymát és a zöldpetrezselymet megmossuk és apróra vágjuk. A tojásokat összeturmixoljuk, hozzákavarjuk a majonézt, a sajtkrémet, a mustárt, a felaprított zöldeket, majd sózzuk és borsozzuk. Betöltjük a zöldhagymás tojáskrémet és feltekerjük. Hűtőben állni hagyjuk. Pár óra múlva szépen szeletelhető.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4