Receptek Gyerekmenü Főételek Zöldborsós rizottó

Hozzávalók

2 dl tejszín
1 marék parmezán
1 fej vöröshagyma
20 dkg zöldborsó
3 dl száraz fehérbor
6 dl húsleves alaplé
40 dkg rizs
1 gerezd fokhagyma

Leírás

Forró olajon, az apróra vágott hagymát 10 percig dinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, még 2-3 percig együtt pirítjuk, majd a rizst is hozzákeverjük. Folyamatosan keverjük. Ráöntjük a bort, és hagyjuk elpárologni az alkoholt. Ezután rászedjük a húsleveslét. A félig megpuhult rizshez keverjük hozzá a zöldborsót, majd sózzuk, borsozzuk. Átkeverjük tejszínnel és parmezánnal is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4