Receptek Gyerekmenü Főételek Zöldborsós rizottó
Hozzávalók
2 dl tejszín
1 marék reszelt parmezán
1 fej hagyma
20 dkg zöldborsó
3 dl bor
6 dl húslé
40 dkg rizottórizs
1 gerezd áttört fokhagyma
Leírás
Forró olajon, az apróra vágott hagymát 10 percig dinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, még 2-3 percig együtt pirítjuk, majd a rizst is hozzákeverjük. Folyamatosan keverjük. Ráöntjük a bort, és hagyjuk elpárologni az alkoholt. Ezután rászedjük a húsleveslét. A félig megpuhult rizshez keverjük hozzá a zöldborsót, majd sózzuk, borsozzuk. Átkeverjük tejszínnel és parmezánnal is.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4