Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
4 kanál zsír
80 dkg sertéscomb
20 dkg zöldborsó
1 csipet ételízesítő
2 kanál finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A hagymát aprítsuk fel finomra, és pirítsuk meg a zsiradékon. Rakjuk rá a kockára vágott húst, és pirítsuk meg, majd fedő alatt pároljuk félig puhára. Ha félig megpárolódott, akkor fűszerezzük, és adjuk hozzá a zöldborsót. A folyadékot pótoljuk, ha szükséges. Pároljuk tovább, fedő alatt. Ha megpuhult a hús, akkor szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel, majd keverjük el. Forraljuk ki, majd tejszínnel, vagy tejföllel dúsítsuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4