Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsós pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 dl tej

1 kk cukor

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 dl tejszín

1 darab hagyma

30 dkg zöldborsó

1 csipet ételízesítő

70 dkg pulykacomb

1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A húst kockára vágjuk és sózzuk. A hagymát megdinszteljük kevés olajon és rárakjuk a húst. Fedő alatt, szinte puhára pároljuk. Ha már majdnem puha, hozzáadjuk a zöldborsót és a fűszereket, majd felengedjük vízzel. Ha a zöldborsó is puha, akkor behabarjuk, majd beleöntjük a tejet és tejszínt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4