Receptek Desszertek Sütést igénylő Zöldborsókrémleves mentával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
2 dl tejszín
1 darab hagyma
1 csipet fehérbors
8 dl húsleves
30 dkg zöldborsó
1 ág menta
Leírás
A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a zöldborsószemeket. Megszórjuk a mentával és addig pároljuk, míg egy kis levet ereszt. Ezután felengedjük a húslevessel. A zsenge borsó hamar megpuhul, botmixerrel már pépesíthetjük is. Beleöntjük a tejszínt is és kóstolás után, ha kell, ízesítsük sóval.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4