Receptek Gyerekmenü Főételek Zöldborsó leves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál cukor
2 darab sárgarépa
1 csokor petrezselyem
50 dkg zöldborsó
2 darab fehérrépa
1 csipet ételízesítő
Leírás
A zöldborsót és a kis karikákra vágott zöldségeket olajon megfuttatjuk, kb. 3-4 perc alatt. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, majd jól átkeverjük. Felöntjük 1,5-2 liter vízzel. Megsózzuk, megborsozzuk és egészen addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Jó étvágyat hozzá!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4