Receptek Gyerekmenü Főételek Zöldborsó leves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál cukor

2 darab sárgarépa

1 csokor petrezselyem

50 dkg zöldborsó

2 darab fehérrépa

1 csipet ételízesítő

Leírás

A zöldborsót és a kis karikákra vágott zöldségeket olajon megfuttatjuk, kb. 3-4 perc alatt. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, majd jól átkeverjük. Felöntjük 1,5-2 liter vízzel. Megsózzuk, megborsozzuk és egészen addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4