Receptek Levesek Zöldborsó leves 2
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál liszt
1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab sárgarépa
1 darab paprika
1 csomag petrezselyem
3 dkg tészta
50 dkg zöldborsó
1 mk pirospaprika
1 darab fehérrépa
1 l csontleves
Leírás
A megtisztított zöldborsót az olajon dinszteljük (parányi cukrot tehetünk bele, hogy a nyers ízét elvegyük), a finomra vágott hagymával, kockázott fehérrépával és a kockára vágott répával együtt, majd meghintjük a liszttel, fűszerpaprikával és felengedjük a csontlevessel. Sózzuk, puhára főzzük. Galuskát szaggatunk bele, illetve főzhetünk bele egyszerűen, levesbetét tésztát is. Meghintjük petrezselyemmel. Van, aki a tányérjába tejfölt téve fogyasztja.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4