Receptek Főételek Tészta Zöldborsó krémleves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál liszt
10 dkg burgonya
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 kanál torma (tejszínes)
2 dl tejszín
50 dkg zöldborsó
Leírás
A meghámozott, kockára vágott burgonyát, kevés olajon és a liszten, néhány perc alatt megpirítjuk, majd hozzáöntjük a zöldborsót. Felöntjük annyi vízzel, ami bőven ellepi, majd kb. 20 percig főzzük. Fűszerezzük a sóval, borssal és szerecsendióval. Hozzáöntjük a tejszínt és a tormát, majd hagyjuk ismét felforrni. Ha a zöldség puhára főtt, leturmixoljuk a levest, majd mentalevéllel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4