Receptek Főételek Húsos ételek Zöldbabos pulykamell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 darab húsleveskocka
70 dkg pulykamell
30 dkg zöldbab
1 csipet szárított kapor
3 kanál finomliszt
5 gerezd fokhagyma
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk és vajon megsütjük. Hozzáadjuk a zöldbabot és a fokhagymát. Felöntjük vízzel, mehet bele egy leveskocka is. Puhára főzzük és behabarjuk, majd tejszínnel dúsítjuk. Kaporral vagy petrezselyemmel is fűszerezhetjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4