Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
A húst felkockázzuk, majd hagymás zsíron megpároljuk, a fűszerekkel. Közben a babot leforrázzuk, só...
A húst felkockázzuk, majd hagymás zsíron megpároljuk, a fűszerekkel. Közben a babot leforrázzuk, sós vízben, majd leszűrjük. Ha a hús kezd puhulni, akkor adjuk hozzá a babot. Pároljuk össze, majd öntsük fel vízzel, és forraljuk ki. Tejfölös habarással sűrítsük, és ízesítsük újra. Párolt rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.