Receptek Desszertek Sütést igénylő Vörösboros szilvakocsonya

Hozzávalók

20 dkg kristálycukor
1 darab egész fahéj
2 dl édes vörösbor
3 darab egész szegfűszeg
1 darab vaníliarúd
1 csomag zseléfix
1 kg szilva

Leírás

A szilvákat félbe vágjuk és kimagozzuk. A cukrot a borral és vízzel felforraljuk. Belerakjuk a fűszereket és beleöntjük a szilvát. Átforraljuk. A zselatint feloldjuk és belekeverjük a főzőlébe. Kihűtjük és tálakba adagoljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4