Receptek Desszertek Vörösboros szilvabefőtt
Hozzávalók
20 dkg cukor
1 darab citrom leve
1 kh fahéj
3 szem szegfűszeg
1 kg szilva
Leírás
1 kg szilvát kimagozunk, félbevágunk. 2,5 dl száraz vörösbort, 1 késhegynyi fahéjat, 3-4 szem szegfűszeget, 1 citrom levét, 20 dkg cukrot felforralunk, belerakjuk a szilvákat és 3-4 percig főzzük, ne tovább, mert akkor szétmennek! Elrakható befőttként üvegekbe (2 üveggel lesz az adott mennyiségből) vagy jól lehűtve adhatjuk pecsenyékhez.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4