Receptek Főételek Húsos ételek Vörösboros meggyleves
Hozzávalók
1 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 kanál liszt
20 dkg cukor
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fahéj
4 dl vörösbor
1 csipet szegfűszeg
60 dkg meggy
Leírás
1,5 liter vizet a cukorral és a sóval forrald fel. Ha felforrt dobd bele a kimagozott meggyet és ha újból felforrt a liszttel elhabart tejszínnel sűrítsd be. Egy kisebb edényben a borból és a fűszerekből készíts forralt bort,ha ez megvan öntsd a leveshez majd keverd össze. Ha hidegen szereted akkor hűtsd le,de én melegen tálaltam a családnak és így is nagyon finom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4