Receptek Főételek Tészta Vörösboros kuglóf

Hozzávalók

4 darab tojás
25 dkg finomliszt
3 tk sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg kristálycukor
2 dkg kakaópor
10 dkg porcukor
1 késhegynyi őrölt fahéj
125 ml édes vörösbor
5 dkg csokoládé (olvasztott)

Leírás

A kakaó és a csokoládé kivételével, minden hozzávalót egy tálba rakunk és alaposan összekeverjük. Ha kidolgoztuk a tésztát, akkor ketté vesszük és az egyik felébe, belerakjuk az olvasztott csokoládét és a kakaóport. A sima tésztát, vajjal kikent kuglófformába öntjük és ráöntjük a csokis részt. Előmelegített sütőben, 165-170 fokon sütjük, tűpróbáig.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4