Receptek Desszertek Sütés nélküli Vörösboros gyümölcsragu
Hozzávalók
10 dkg cukor
10 dkg vaj
20 dkg alma
1 csipet őrölt fahéj
3 dl vörösbor
1 csipet szegfűszeg
10 dkg szeder
10 dkg körte
10 dkg málna
Leírás
Tetszőleges gyümölcsöket (pl : áfonya, ribizli, málna, eper) egyszerre, vajon karamellizált kristálycukron, pár percig párolunk. Ezután vízzel és vörösborral aláöntve kiforraljuk. Keményítővel sűrítjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4