Receptek Desszertek Sütés nélküli Vörösboros áfonyalekvár
Hozzávalók
20 dkg cukor
20 dkg porcukor
1 csipet őrölt fahéj
3 dl vörösbor
1 rúd vaníliarúd
1 kg áfonya
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 tasak dzsemfix
Leírás
A vörösbort felforraljuk a fűszerekkel és a cukorral. 10 percig forraljuk. Közben az áfonyát egy edénybe öntjük, majd elkeverjük a porcukorral és dzsemfixxel. Egyenletes hő felett főzzük, és felöntözzük a fűszeres kivonattal. Addig főzzük, míg szét nem esik az áfonya. Ekkor turmixoljuk le, és passzírozzuk át. Forraljuk újra, és töltsük üvegekbe.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4