Receptek Desszertek Sütés nélküli Vörösboros áfonyalekvár

Hozzávalók

20 dkg cukor

20 dkg porcukor

1 csipet őrölt fahéj

3 dl vörösbor

1 rúd vaníliarúd

1 kg áfonya

1 csipet őrölt szegfűszeg

1 tasak dzsemfix

Leírás

A vörösbort felforraljuk a fűszerekkel és a cukorral. 10 percig forraljuk. Közben az áfonyát egy edénybe öntjük, majd elkeverjük a porcukorral és dzsemfixxel. Egyenletes hő felett főzzük, és felöntözzük a fűszeres kivonattal. Addig főzzük, míg szét nem esik az áfonya. Ekkor turmixoljuk le, és passzírozzuk át. Forraljuk újra, és töltsük üvegekbe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4