Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy serpenyőben alacsony-közepes lángon hevítsd fel az olajat, és süsd a chorizót 1-2 percig, amíg elkezdi kiadni a zsírját. Add hozzá a hagymát, és süsd 5 percig, amíg megpuhul. Add hozzá a fokhagymát és a chilit, és süsd még 1 percig.
Közben főzd meg a tésztát a csomagolás utasításai szerint. Öntsd le róla a vizet, de 125 ml főzővizet tarts meg.
Öntsd a paradicsompürét a serpenyőbe, és jól keverd össze; főzd 1 percig, majd add hozzá a vodkát, és főzd 20 másodpercig. Öntsd hozzá a tejszínt, vedd le a hőfokot takarékra, és főzd 3 percig. Add hozzá a citromhéjat, és a fűszekeret.
Add a tésztát a mártáshoz a félretett főzővízzel együtt. Forgasd össze, majd forrald fel, hogy átmelegedjen. Oszd szét 2 tál tányéron az ételt, és tálaláskor szórd meg parmezánnal és petrezselyemmel.