Receptek Főételek Húsos ételek Virsli tarhonyával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

10 dkg füstölt szalonna

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

50 dkg virsli

4 kanál pirospaprika

1 csipet ételízesítő

30 dkg tarhonya

1 kanál gulyáskrém

Leírás

A virslit karikázzuk fel. A szalonnát vágjuk apróra, és olvasszuk ki. Adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, és pirítsuk meg. Szórjuk meg pirospaprikával, és kevés vízzel felengedve, forraljuk vissza. Rakjuk rá a virslit, és 5 percig főzzük. Közben alaposan fűszerezzük. A tarhonyát pirítsuk meg egy edényben, kevés olajon. Engedjük fel kétszeres mennyiségű, sós, forró vízzel. Főzzük meg a tarhonyát, és ha puha, akkor még melegen keverjük össze, a virslivel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4