Hozzávalók

4 dl tej
2 tasak vaníliás cukor
10 dkg porcukor
3 dl növényi tejszín
3 tasak tejszínhabpótló por
2 kanál édesítőszer

Leírás

A tejszínhabporhoz hozzákeverjük az édesítőszert, apránként a tejet, tejszínt, majd gépi habverővel jól kikeverjük. Egy őzgerincformát alufóliával kibélelünk, majd a felvert habot belerétegezzük. Fóliával betakarjuk, és jégszekrényben kifagyasztjuk. Fogyasztás előtt tálcára borítjuk, a fóliát eltávolítjuk, meglocsoljuk csokiöntettel, és szeletekre vágjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4