Hozzávalók

4 dl tej

2 tasak vaníliás cukor

10 dkg porcukor

3 dl növényi tejszín

3 tasak tejszínhabpótló por

2 kanál édesítőszer

Leírás

A tejszínhabporhoz hozzákeverjük az édesítőszert, apránként a tejet, tejszínt, majd gépi habverővel jól kikeverjük. Egy őzgerincformát alufóliával kibélelünk, majd a felvert habot belerétegezzük. Fóliával betakarjuk, és jégszekrényben kifagyasztjuk. Fogyasztás előtt tálcára borítjuk, a fóliát eltávolítjuk, meglocsoljuk csokiöntettel, és szeletekre vágjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4