Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Forraljuk fel a vizet, tegyük bele a kelkáposztát, majd két perc múlva a borsót is. Főzzük öt percig, majd adjuk hozzá a brokkolit és főzzük újabb két percig.
Hagyjuk kihűlni és tegyük egy tálba az apróra vágott zellerrel együtt.
Egy serpenyőben hevítsünk fel egy kis olívaolajat és pirítsuk üvegesre a hagymát. Adjuk hozzá a fokhagymát is.
Keverjük össze a zabpelyhet, zsemlemorzsát, őrölt diót és a hagymát a zöldségekkel. Ízesítsük fűszerkeverékkel, szójaszósszal mustárral és sóval.
A keverékből készítsünk 4 darab burgert.
Vágjuk apró darabokra a paradicsomot és keverjük össze a majonézzel.
Szeleteljük fel a padlizsánt és a paprikát, majd pirítsuk őket 3-4 percig olívaolajban.
Vágjuk félbe a zsemléket és mindkét felét kenjük meg a paradicsomos majonézzel. Ezután töltsük meg a salátával, padlizsánnal, borssal, végül tegyük rá a buci tetejét. Szúrjunk a közepébe egy pálcikát.