Vegán zabkása friss gyümölccsel és kókusszal

Hozzávalók

50 g zabpehely
250 ml rizstej (Tesco BIO UHT mandulás rizsital)
1 tk méz
1 marék áfonya
4 darab eper
1 darab gránátalma
1 tk kókuszreszelék

Elkészítés

1

Tegyük a zabpelyhet fazékba, öntsük rá a rizsitalt, majd folyamatos kevergetés mellett főzzük lassú tűzön kb. 10 percig. A legvégén adjuk csak hozzá a mézet.

2

Tálalás előtt ízlés szerint még adhatunk hozzá rizsitalt. Szedjük tálkába, a tejet díszítsük a frissen felaprított gyümölcsökkel, végül szórjuk meg a kókuszreszelékkel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4