Receptek Főételek Vegán rizottó sült zöldségekkel
Hozzávalók
1 olívaolaj
300 g koktélparadicsom
2 darab pirospaprika
1 darab cukkini (nagyobb méretű)
2 csipet só és bors
A rizottóhoz
1 kanál olívaolaj
1 darab vöröshagyma (nagyobb méretű)
3 gerezd fokhagyma
225 g rizs
1 kanál balzsamecet
250 ml paradicsompüré
250 ml Zöldséges húslevesalap
6 darab szárított paradicsom
3 darab babérlevél
2 csipet só és bors
Elkészítés
 alt=
1
Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. Oszlassunk el olajat egy tepsin. Vágjuk apróra a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, majd tegyük az egészet a tepsire. Süssük 30 percig.
 alt=
2
Öntsünk olívaolajat egy serpenyőbe, pároljuk benne üvegesre a hagymát. Adjuk hozzá a fokhagymát és süssük egy percig.
 alt=
3
Öntsük össze a rizzsel és a balzsamecettel.
 alt=
4
Adjuk hozzá a paradicsompüré és a levesalap felét, keverjük össze, hagyjuk, hogy kicsit összeálljon a rizzsel, majd öntsük bele a többit is. Főzzük kis lángon.
 alt=
5
20 perc után adjuk hozzá a szárított paradicsomot és a sült zöldségeket. Ha szükséges, öntsünk még bele rizset vagy levesalapot. Végül ízesítsük bazsalikommal, sóval, borssal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4