Hozzávalók
2 csésze vöröslencse
1 csésze zabpehely
1 csésze zsemlemorzsa
1 fej hagyma
2 darab répa
1 marék petrezselyem
1 csésze paprika (apróra vágott)
2 gerezd fokhagyma
2 kanál paradicsomszósz
2 kanál olaj
2 kanál liszt
1 tk kakukkfű
1 tk majoranna
2 csipet
1 csipet őrölt fekete bors
Elkészítés
1
Vágjuk apróra a zöldségeket. Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.
2
Főzzük meg a lencsét.
3
Egy serpenyőben hevítsünk olajat, a fokhagyma kivételével pirítsuk meg az összes zöldséget. Végül adjuk hozzá a fokhagymát is egy percig.
4
Botmixerrel keverjük össze a hozzávalókat.
5
Egy sütőformát béleljünk ki sütőpapírral, tegyük bele a keveréket.
6
Süssük 45 percig, majd hagyjuk kihűlni, mielőtt szeletekre vágnánk. Tálaljuk burgonyapürével.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4