Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
8 darab csirkecomb
1 csomag fűszersó
1 dl szőlőmagolaj

Leírás

A csirkecombokat megmossuk, kifilézzük. Másnapig hűtőben, a fűszerekkel bepácolva pihentetjük, de ha nincs idő erre, akkor akár azonnal is süthető. Egy serpenyőben felmelegítjük a szőlőmagolajat és amikor már serceg, akkor beleforgatjuk a csirkecombokat. A csirke tetejére helyezzük a vizes lábast, majd időnként forgatjuk, hogy mindkét oldala jól átsüljön. Kb. 1/4 óra elegendő (a csirke belül puha, kívül ropogós állapot eléréséhez). Burgonyával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 20ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 20ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4