Receptek Főételek Hal Vajon sült pisztráng, édesburgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab citrom
1 darab vaníliarúd
20 dkg eper
10 dkg vaj
2 darab pisztráng (szeletelve)
4 darab édesburgonya

Leírás

A pisztrángot szeletekre vágjuk, sózzuk és citromozzuk. Felmelegített vajban (vagy párolóedényben), mindkét felét pirosra sütjük. Az édesburgonyát kockára vágjuk és leforrázzuk, de akár párolhatjuk is. Vajon elkezdjük pirítani, hozzáadjuk az apróra vágott epret és a vanília rudat. Alaposan összepároljuk és a sült pisztránggal tálaljuk. Majonézzel és natúr joghurttal kiegészíthető.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4