Receptek Főételek Hal Vajon sült lazac

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg finomliszt
5 kanál extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 darab citrom
1 kg lazac (filé)

Leírás

A lazacfilét feldaraboljuk, 3-4 ujjnyi darabokra. Sózzuk és citromlével bedörzsöljük, majd lisztbe mártjuk. A serpenyőben felolvasztjuk a vajat és az olívaolajat, majd belefektetjük a halszeleteket. Egyenletes hő alatt, mindkét felét megsütjük (4-5 perc). Köretnek friss salátát, vagy burgonya köretet készítsünk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4