Receptek Főételek Hal Vajon sült fogas pirított gombával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 csipet kakukkfű

1 kg gomba

80 dkg halfile

10 dkg átszitált liszt

1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A gombát vékony szeletekre vágjuk, és forró serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk. Addig pirítjuk, míg a leve el nem párolog. Közben fűszerezzük, ízlés szerint. A fogast szeletekre vágjuk, és sózzuk, majd lisztbe forgatjuk. A vajat felolvasztjuk, és megsütjük benne a halszeleteket. A megsült halszeleteket, a pirított gombára tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4