Receptek Főételek Hal Vajon sült fogas pirított gombával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 csipet kakukkfű
1 kg gomba
80 dkg halfile
10 dkg átszitált liszt
1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
A gombát vékony szeletekre vágjuk, és forró serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk. Addig pirítjuk, míg a leve el nem párolog. Közben fűszerezzük, ízlés szerint. A fogast szeletekre vágjuk, és sózzuk, majd lisztbe forgatjuk. A vajat felolvasztjuk, és megsütjük benne a halszeleteket. A megsült halszeleteket, a pirított gombára tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4