Receptek Főételek Húsos ételek Vajban sült karaj kaporral

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 darab citrom
1 csipet őrölt fehérbors
1 csokor friss kapor
8 szelet sertéskaraj

Leírás

A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, és kiklopfoljuk. A kaprot összevágjuk, közben a vajat felmelegítjük. Belerakjuk a hússzeleteket, és mindkét felét pirosra sütjük. Mielőtt teljesen megsülne, megszórjuk a kaporral és citromlével meglocsoljuk. Zöldségkörettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4