Receptek Főételek Húsos ételek Vajban sült karaj kaporral
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
1 darab citrom
1 csipet fehérbors
1 csokor kapor
8 szelet csontozott sertéskaraj
Leírás
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, és kiklopfoljuk. A kaprot összevágjuk, közben a vajat felmelegítjük. Belerakjuk a hússzeleteket, és mindkét felét pirosra sütjük. Mielőtt teljesen megsülne, megszórjuk a kaporral és citromlével meglocsoljuk. Zöldségkörettel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4