Receptek Főételek Húsos ételek Vajas csirkecomb rozmaringos burgonyával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 kg burgonya
10 dkg vaj
8 darab csirkecomb
1 csokor rozmaring (friss)
10 dkg átszitált liszt
Leírás
A csirkecombokat kifilézzük, sózzuk. Lisztbe mártjuk, és kevés olívaolajon, lassan megsütjük. A burgonyát felaprítjuk, és sós vízben megfőzzük. Vajon a rozmaringot megfuttatjuk, és belerakjuk a burgonyát. Átforgatjuk, és már kész is a köret.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4