Receptek Levesek Vajas borsóleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 bögre tejszín
30 dkg zöldborsó
1 csipet ételízesítő
1 l zöldségleves
3 kanál finomliszt
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

Vajon megfuttatjuk a borsót, majd hagyjuk párolódni 15 percig. Megszórjuk a fűszerekkel és liszttel. Felengedjük forró zöldséglevessel. Alaposan kiforraljuk és tejszínt adunk hozzá, amit hőkiegyenlítéssel keverünk bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4