Receptek Főételek Húsos ételek Vaddisznó pörkölt
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 fej hagyma
2 dl vörösbor
10 dkg zsír
20 dkg gomba
2 kanál pirospaprika
5 gerezd áttört fokhagyma
1 kg vaddisznóhús (lapocka)
Leírás
Lapockából szoktam készíteni, az nem olyan száraz Kockára vágom a lapockát, jól megmosom a hagymát, majd felrakom párolódni. Utána teszek bele paprikát, megkavarom és utánafűszerezem. Felengedem vízzel és belerakom a húst. Jó 2-3 órát főzöm, a hústól is függ. Még fől, addig kifőzöm hozzá a tésztát. Mielőtt kész lenne, hozzádobom a gombát és a vörösbort.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4