Receptek Gyerekmenü Főételek Vadas mártás másképp

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál kristálycukor
1 pohár tejföl
3 kanál étolaj
1 kanál citrom
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vöröshagyma
1 csomag vegyes zöldség

Leírás

A zöldségeket, egyenlő nagyságúra daraboljuk és belehelyezzük a párlóedénybe, majd egy csipetnyi sóval, puhára pároljuk. Közben a cukrot, kevés olajban karamellizájuk és rászórjuk a hagymát, majd a puha zöldségeket. Összepirítjuk. Felöntjük kevés vízzel és kiforraljuk. Turmix gépben lepürésítjük és tejföllel elkeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4