Receptek Főételek Hal Vadas busafilé

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 dkg liszt

1 kanál cukor

1 dl tejföl

1 fej vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 szál sárgarépa

1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 kanál citromlé

2 darab babérlevél

1 csipet ételízesítő

2 szál petrezselyemgyökér

1 kg busa

Leírás

Az apróra vágott vöröshagymát olajon üvegesre párolom, a zöldségeket apró reszelőn lereszelem, hozzáadom a hagymához. Sózom, borsozom, babérlevelet teszek bele, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Habverővel elkeverem a lisztet kevés lével, egy kis pohár tejföllel, 1-2 evőkanál mustárral, esetleg cukorral, ha a répa nem elég édes. Alaposan leturmixolom, és tejföllel dúsítom. A halszeleteket olajban megforgatom, sózom, borsozom. Mindkét oldalát megpirítom, és egy kevés páclével puhára párolom (egy kis vizet szoktam még hozzáönteni). A mártást a húsra öntjük, zsemlegombóccal vagy tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4