Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az apróra vágott vöröshagymát olajon üvegesre párolom, a zöldségeket apró reszelőn lereszelem, hozzáadom a hagymához. Sózom, borsozom, babérlevelet teszek bele, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Habverővel elkeverem a lisztet kevés lével, egy kis pohár tejföllel, 1-2 evőkanál mustárral, esetleg cukorral, ha a répa nem elég édes. Alaposan leturmixolom, és tejföllel dúsítom. A halszeleteket olajban megforgatom, sózom, borsozom. Mindkét oldalát megpirítom, és egy kevés páclével puhára párolom (egy kis vizet szoktam még hozzáönteni). A mártást a húsra öntjük, zsemlegombóccal vagy tésztával tálaljuk.