Hozzávalók
1 adag főtt kávé
1 l tej
7 kanál kristálycukor
1 csomag babapiskóta
1 darab rum aroma
1 üveg meggybefőtt
3 zacskó pudingpor
20 darab palacsinta
3 dl növényi tejszín
Leírás
26 cm-es, kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét rumaromával összekeverjük. A babapiskótákat megmártogatjuk a rumaromás kávéban. A forma alját kirakjuk babapiskótával, hogy ne legyen hézag közötte. A vaníliapudingot megfőzzük, 3 ek. cukorral, fél liter tejben, majd a babapiskótára tesszük. A palacsintákat megtöltjük kakaóporral, összetekerjük, majd csigaformában fölhajtjuk. A puding tetejére tesszük, kívülről haladunk befelé. A csokipudingot megfőzzük, 3 ek. cukorral, fél liter tejben, majd a palacsinta tetejére tesszük. A meggyet lecsöpögtetjük, a csokipudingra tesszük, majd megszórjuk fahéjjal. A meggylevet felfőzzük 1 ek. cukorral és a puncspudinggal, majd a meggy tetejére öntjük. Hűtőben hűtsük. Ha megdermedt, felvert tejszínhabbal díszítsük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4