Hozzávalók

6 darab tojás
6 kanál finomliszt
1 késhegynyi sütőpor
6 kanál kristálycukor
0.3 l növényi tejszín
¼ kg tehéntúró
2 kanál citrom

Leírás

Hagyományos módon, piskótalapot sütünk. Ha megsült, konyharuhába felcsavarjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, és belekeverjük az áttört túrót, citromhéjat és porcukrot. Kicsit rakjuk hűtőbe. A piskótát kigöngyölve, megkenjük a krémmel, és újra felcsavarjuk. Vékony szeletekre vágjuk, és megszórjuk porcukorral.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4