Receptek Előételek Hideg előételek Túrós pogácsa magvakkal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csomag sütőpor
25 dkg finomliszt
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab tojás
25 dkg margarin
2 dkg élesztő
25 dkg tehéntúró

Leírás

A hozzávalókat összegyúrjuk, fél napra vagy egy éjszakára hideg helyre tesszük. Mikor sütni akarjuk, kétszer meghajtogatjuk, közben fél órát pihentetjük. 2,5 cm vastagságúra kinyújtjuk, bevagdossuk, a tetejét megkenjük tojássárgával, meghintjük vegyes magvakkal (napraforgó, tökmag, mandulabél, fenyőmag) kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk és megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4