Receptek Előételek Hideg előételek Túrókrém csípősen

Hozzávalók

1 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál tejföl

3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

30 dkg tehéntúró (zsíros vagy félzsíros)

4 darab zöldpaprika (csípős)

10 dkg krémsajt (fehér)

Leírás

A paprikákat lehetőleg faszénparázs felett, rácson, vagy a tűzhelyen, vaslapon/platnin gyorsan átsütjük. (Akkor jó, ha a héja felpuffad, felhólyagosodik, nem baj, ha kissé égettnek néz ki.) Még forrón, igen ügyesen a héját lehúzzuk, és pépesítjük a paprika húsát. (Villával szétnyomkodjuk és/vagy késsel igen apróra vágjuk) A túrót és a sajtot szintén pépesítjük. Az összes hozzávalót összekeverjük, kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4