Receptek Előételek Hideg előételek Túrókrém csípősen
Hozzávalók
1 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál tejföl
3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
30 dkg tehéntúró (zsíros vagy félzsíros)
4 darab zöldpaprika (csípős)
10 dkg krémsajt (fehér)
Leírás
A paprikákat lehetőleg faszénparázs felett, rácson, vagy a tűzhelyen, vaslapon/platnin gyorsan átsütjük. (Akkor jó, ha a héja felpuffad, felhólyagosodik, nem baj, ha kissé égettnek néz ki.) Még forrón, igen ügyesen a héját lehúzzuk, és pépesítjük a paprika húsát. (Villával szétnyomkodjuk és/vagy késsel igen apróra vágjuk) A túrót és a sajtot szintén pépesítjük. Az összes hozzávalót összekeverjük, kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4