Hozzávalók

20 g vaj
2 kanál kakaópor
50 g porcukor
130 g étcsokoládé
50 g kókuszreszelék
2 kanál rum
200 g piskótamorzsa

Leírás

A csokit darabokra törjük, és a vajjal együtt, vízfürdő felett megolvasztjuk. Miután felolvadt, levesszük a tűzről, majd beletesszük a rumot, hozzákeverjük a kókuszt, a piskótamorzsát és a porcukrot. Ha kész, kicsi golyókat formálunk, papírra tesszük ezeket, és egy órát a hűtőben hűtjük. A kész golyók felét porcukorban, másik felét a kakaóban megforgatjuk, majd tálalásig visszatesszük a hűtőbe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4