A paradicsomot, a jégsalátát és az uborkát felaprítjuk. Egy tálban összekeverjük a paradicsomot, l...
3 szem Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 darab kígyóuborka
15 dkg káposzta (lila)
½ fej jégsaláta
3 kanál balzsamecet
160 g tonhal (konzerv)
15 szem olajbogyó (magozott)
3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
2 marék rukkola
A paradicsomot, a jégsalátát és az uborkát felaprítjuk. Egy tálban összekeverjük a paradicsomot, lila káposztát, a kétféle salátát, az olajbogyót és a szétmorzsolt tonhalat. (A levét is hozzáadjuk a salátához.) Hűtőben minimum 1 órán át hűtjük. Közvetlenül tálalás előtt meglocsoljuk olívaolajjal és balzsamecettel.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.