Receptek Saláták Tonhalas saláta

Hozzávalók

3 szem Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 darab kígyóuborka

15 dkg káposzta (lila)

½ fej jégsaláta

3 kanál balzsamecet

160 g tonhal (konzerv)

15 szem olajbogyó (magozott)

3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

2 marék rukkola

Leírás

A paradicsomot, a jégsalátát és az uborkát felaprítjuk. Egy tálban összekeverjük a paradicsomot, lila káposztát, a kétféle salátát, az olajbogyót és a szétmorzsolt tonhalat. (A levét is hozzáadjuk a salátához.) Hűtőben minimum 1 órán át hűtjük. Közvetlenül tálalás előtt meglocsoljuk olívaolajjal és balzsamecettel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4